JackieDress

Voorraadlabel JackieDress komt met een ruim aanbod van essentials met een sportieve uitstraling en leuke details! Het voorziet tijdloze klassiekers van een sportieve, casual twist. De focus ligt dan ook op stoere jurkjes, maar JackieDress heeft het aanbod compleet gemaakt met vesten en bombers, waarmee je de JackieDress weer een hele andere uitstraling geeft.

 

De filosofie achter met merk is het bieden van easy pieces; comfortabele jurkjes die je makkelijk combineert met zowel sneakers als mooie hak en daarmee geschikt zijn voor elke gelegenheid. En niet voor niets, want het is een uitdaging waar veel jonge vrouwen mee worstelen. Hoe zorg je dat je er goed uitziet ook al kun je ’s ochtends weinig tijd besteden aan je outfit?

 

Dit is precies waar JackieDress op inspeelt. Het ultieme vrouwelijke kledingstuk is uiteraard de jurk. Deze collectie is sportief en maakt jurkjes daarmee veel toegankelijker om dagelijks te dragen! De ready-to-wear items zijn allemaal direct leverbaar. Maten lopen van S t/m XXL (voor sommige items van S t/m XL) en zijn vrij indeelbaar.